top of page

Punč tekl proudem...


Déšť smáčel ulice a cukroví provonělo kraj. Lidé vytáhli zimní bundy a povolili knoflíky u kalhot. Vánoční čas přichází. A? Další ročník je za námi.

StartFragment

Od osmi hodin jsme pomalu začali chystat prodejní stánky. Již před devátou přicházeli první prodejci, jež vyskládali obsahy svých krabic. Hudba nám zpříjemnila přípravu. O pár chvil později... Zpoždění některých prodejců způsobilo počáteční komplikace, kdy se prodejci s krabicemi v ruce míjeli s prvními ne moc spokojenými zákazníky. Slyšeli jsme výtky" začátek je v devět a oni nejsou přichystaní... dva měsíce předem o tom všude píšou a pak..."

Ohlasy? Některým se akce líbila, jiní by rádi více staré veteše. Někteří proletěli jako kulový blesk, jiní se zastavili a strávili s námi pár hodin. Vyslechli jsme chválu i výtky. Získali jsme inspiraci na další ročník. Ubylo sil a nová energie přiletěla. Ujistili jsme se v tom, že jsme opravdu netradiční bleší trh zaměřený na kavárenskou atmosféru. Nejsme a nebudeme jeden z bleších trhů, které návštěvníci proletí za necelou půlhodinu. Spousta věcí opustila naše domoviny a jiné-nové-neokoukané se již povalují v našem příbytku.

Příště? bude... trošku jinak--> v jiném hávu s atmosférou tajemnou. Děkujeme všem zúčastněným. SKŘÍNÍM ZDAR

EndFragment


Události

Den Otevřených Skříní vol.3

13.12.2015 ---- 10:00-17:00

Sokolovna Hranice

 

Neděle patří punčovému opojení, blešení a lidskému spojení v kavárně Sokolovny Hranice. Nakupujme, prodávejme, relaxujme, sdílejme... Vánoční atmosféru nasávejme. Stánky začínají v Kavárně a pokračují až na balkonky sálu.

 

Recent Posts
Archive
bottom of page